Wie zijn wij

076radio.nl is hét internetstation van Breda en omstreken.

Bij 076radio hoor je live het verslag van alle officiële wedstrijden van NACBreda in het programma NACLive. De verslaggevers zitten live voor u perstribune van alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie.

Op zaterdag en zondag hebben we een gevarieerd aanbod van diverse gepresenteerde programma's; van Dance Classics tot Country, van jaren 60/70/80/90/00 muziek tot symfonische rock en van Nederlandstalige muziek tot TOP40 muziek.

De programma’s die door ons worden uitgezonden vindt u hiernaast. Deze worden onderbroken bij wedstrijden van Nac Breda. Op werkdagen draaien we non-stop de lekkerste muziek voor thuis en op je werk!

De uitbaater van 076Radio.nl is de stichting 076media.

Het vijf koppige bestuur verantwoordelijk voor de dagelijse gang van zaken van het radiostation. 

bestuur07660

De voorzitter

Ad van Loon.

En door gewinterde brabantse besturder die ook een grote liefde voor programmas maken heeft. en daar bij regelmatig op de tribunes van de KKD zit voor het radioverslag van NAC Breda in het programma NACLive

Penningmeester

Joost Boterman,

Buiten het verzorgen van de financiele middelen voor het station is hij ook regelmatie als verslaggever te beluisteren bij NACLive.

Secretaris

Barry den Reijer,

Een talent in het in goedebanen leiden van de papier winkel. En een groot voetbal liefhebber. Barry hoor je ook regelmatig in de live uitzending van NACLive voor het geven van een opjectief verslag van de wedstrijden van NAC Breda 

Coördinator NACLive

Sander Waasdorp,

Als NAC kenner puursang verzorgt Sander samen met Joost de planing van de verslaggevers van NACLive. En ook voor een opjectief verslag van de Wedstrijden van NAC Breda hoor je hem regelmatig in NACLive. En heb je een vraag over de geschiedenis van NAC een grote kans dat hij het antwoord weet. En als bevlogen radiomaker maakt ook hij een radioprogramma Typisch Sander.

Techniek en programmering

Jan Krijnen,

Als het op technise creatieve oplossingen aan komt heeft hij meestal wel de oplossing. Regelmatig zorgt hij dat er een drupje olie in de raderen van het radiostation wordt gebracht. Verder verzorgt hij de planning van de programmas en dat de verbindingen gereed zijn voor de Live verslagen van NACLive of ander activiteiten in den landen. Zijn stem hoor je ook regelmatig bij NACLive of in het programma WeekendKr8 Dance Classics.